Bekijk

video
play-sharp-fill

Bert Noteboom

”Durf jij de sprong te maken?”
Ik ben Bert Noteboom. Spreker en evangelist, werkzaam bij Chr. Gem. ‘ De Wegwijzer’ in Almere. Ik heb een passie, inspiratie is mijn drijfveer! Ik voel mij geïnspireerd om anderen te inspireren en te vertellen over Jezus. Ik vind het zo mooi om te zien hoe mensen, soms in de diepste shit van hun leven, dat ze daar vanuit komen en Gods licht leren kennen. En de sprong durven wagen! Bekijk mijn video en zie hoe ik veranderd ben.

video
play-sharp-fill

Daniel Eggebeen

”Elk moment had mijn laatste kunnen zijn”
Daniël Eggebeen leefde zijn leven tot het uiterste. Verslaafd aan drank, gokken en vrouwen konkelde hij al liegend en bedriegend door het leven. Een hele rits aan auto’s, boten en een sloot geld maken hem alleen niet meer gelukkig. De kick van het hebben van een nieuwe auto is te kort. Gelukkig vindt hij de Liefde van zijn leven….. Bekijk mijn video en zie hoe ik veranderd ben.

video
play-sharp-fill

Arianne de Jong

”Aan welke kant sta jij?”
Dus als dit je leven is, zo moet je leven zijn als Christen. Dan ben je dus van Christus. En is dit je leven niet, dan ben je van Satan. Maar hoe word ik dan een kind van God?
Arianne de Jong groeide op in de kerk met het Christelijk geloof. Nooit besefte ze dat ze zelf een keuze voor God moest maken totdat andere haar vertelde dat als ze niet bij Christus hoort ze bij de Satan hoort. En voor eeuwig gescheiden van Christus zou zijn. Bekijk hoe ze in deze video verteld hoe ze veranderd is.

video
play-sharp-fill

Joop Gottmers

”Drugs… gefeliciteerd, jij hebt van mij gewonnen!”
Ik ben Joop Gottmers en kom uit Rotterdam. Ik ben Europees kampioen boksen, Nederlands kampioen Thaiboksen en Nederlands kampioen full contact. Ik was geprogrammeerd om in mijzelf te geloven. En heb het daar heel ver mee geschopt. Mijn leven was een brok geweld. Bekijk mijn video en zie hoe ik veranderd ben.

video
play-sharp-fill

Henk Jan Leijendekker

”Waarom heeft niemand dit ooit tegen mij verteld?”
Ik ben Henk Jan Leijendekker, ik ben geboren in het land van Heusden en Altena. Ik heb 40 jaar in de kerk gezeten, maar dit hebben ze mij nog nooit verteld. Waar kom ik terecht? Ik wist gewoon ik moest een keus maken ik moet een stap zetten. Bekijk mijn video en zie hoe ik veranderd ben.

video
play-sharp-fill

Jacco Ronhaar

”Geen hopen, maar zeker weten.”
Ik ben Jacco Ronhaar en ben 35 jaar. Ik kom uit een gezin van 6 kinderen en ben opgevoed in de gereformeerde gemeente. Het was zo helder, dit was mijn leven. Ik wil het goede doen, maar het kwaad lag mij bij. Ik heb zo vaak vergeving gevraagd maar morgen deed ik het weer. Bekijk mijn video en zie hoe ik veranderd ben.

video
play-sharp-fill

Thessa van den Hardenberg

”Je kunt toch niet zomaar zeggen… Here Jezus, hier ben ik.”
Ik ben Thessa van den Hardenberg, en ik ben geboren in Barneveld. Op gegroeid in een reformatorisch gezin. Mijn ouders waren allebei ziek, waardoor ik als oudste van het gezin veel zorg op mij moest nemen. Dat begint er ook een zoektocht in jezelf. Bekijk mijn video en zie hoe ik veranderd ben.

video
play-sharp-fill

Edward Koemans

”Als ik 25 ben, ben ik miljonair.
Ik ben Edward Koemans, ik ben getrouwd en we hebben samen 4 kinderen. Op mijn 10e jaar gebeurde er iets catastrofaals, mijn vader werd ziek. Vanwege de financiële stress in ons gezin, kreeg ik liefde voor geld. Ik begon met gokken, en toen begon de hel voor mij. Bekijk mijn video en zie hoe ik veranderd ben.

video
play-sharp-fill

Iraanse asielzoeker

’’De waarheid zal jou vrij maken’’
Nadat ik was gestopt met de militaire dienst in Iran, vond ik een goeie baan in het zakenleven waar ik goed geld verdiende. Ik verliet Iran voor een beter leven. Mijn illegale avontuur begon: ik vroeg asiel aan in Engeland. Ik had alleen geen goeie reden. Bekijk mijn video en zie hoe ik veranderd ben.

video
play-sharp-fill

Orlando Bottenbley

”Prikkelende zonde, maar ik liet Jezus in mijn leven…!”
Leven en opgroeien in de criminaliteit in Suriname. Al op jonge leeftijd werd Orlando zwemkampioen van Suriname. In zijn leven balanceerde hij tussen het zwembad en de criminaliteit. Bekijk deze video en zie hoe de zwemcarrière van Orlando zijn redding werd!

video
play-sharp-fill

Arjan Baan

”Wie is Jezus voor jou?”
Vanaf het voorgezet onderwijs begon Arjan steeds meer van de pleziertjes van het leven te genieten. Maar toch hield hij zijn geloof vast en ging op zondag twee keer naar de kerk. Hij leidde zo een dubbelhartig leven. Van twee walletjes mee eten. Tot dat hij voor zijn studie met het vliegtuig naar Canada ging. Eenmaal in Canada opent Arjan een krant en tot zijn schrik ziet hij een neergestort vliegtuig. Wat als ik in dat vliegtuig had gezeten, dan was ik voor eeuwig verloren gegaan, dan was ik voor eeuwig naar de hel gegaan. Want ik had 20 jaar voor mijn eigen ik geleefd. Bekijk hoe hij in deze video verteld hoe hij veranderd is.

video
play-sharp-fill

Jessica Bos

”Kom naar mij toe”
Jessica leefde van weekend tot weekend. Maar Jezus riept haar en zei; ”Kom naar mij toe, allen die vermoeid en belast zijn, en ik zal u rust geven”. Bekijk hoe zij in deze video verteld hoe ze veranderd is.