Wat is OneforHolland

 

Wij van OneforHolland zijn het er mee eens dat er veel manieren zijn om Holland gelukkig te maken, maar wij zijn er van overtuigd dat de beste manier om Holland te zegenen is met Jezus Christus.
Wij proberen dat op twee manieren te doen:

• Het lezen door Nederlanders van het evangelie, het Nieuwe Testament of de Bijbel.

• Het horen van getuigenissen van gelovigen via korte professionele video’s

OneforHolland is een website met getuigenissen van mensen die door het geloof in Jezus Christus een radicale verandering in hun leven meemaakten.
In deze korte professionele video’s vertellen zij hoe hun leven was, hoe het veranderde en hoe het nu is.

Een bonte variatie van aangrijpende verhalen van gewone mensen van wie het leven nooit meer hetzelfde werd.
Het zijn allemaal gewone mensen, man of vrouw, met verschillende achtergronden.
Wat zij allemaal gemeen hebben is de intense vrede met God nadat zij Jezus als hun Redder en Verlosser hebben aanvaard.

stoel_oneforholland


Waarom OneforHolland

 

God gaf ons drie instrumenten om van Hem te getuigen: de Geest in ons hart, het Woord in onze hand en het getuigenis in onze mond.

Er komt een veelvoud van informatie op iedereen af . De boodschap die wij willen delen staat natuurlijk in de Bijbel of het Nieuwe Testament.

Maar de uitwerking van die boodschap kan het beste verteld worden door mensen waarvan hun leven drastisch veranderde nadat zij de Bijbel gelezen hadden. Om deze boeiende verhalen op een korte en krachtige manier weer te geven hebben we getracht om video’s te produceren die van hoge kwaliteit zijn. Deze video’s zijn opgenomen in een professionele studio met een ervaren regisseur.

Wij geloven dat deze getuigenissen grote impact kunnen hebben op mensen die op zoek zijn naar antwoorden op de vragen van het leven. Uiteindelijk blijkt het antwoord altijd weer hetzelfde te zijn zoals in elk getuigenis: Jezus Christus.